fbpixel

Bali jóga és surf tábor

Dátum: 2021. szeptember 20-30.
Helyszín: Bali, Ubud, Uluwatu
Szállás:  5 csillagos resort, 1-2 ágyas szobák
Max létszám: 14 fő
A képzés díja: 198.000 ft + 4 nap nyaralás

Nem véletlen, hogy annyi jógagyakorló és tanár választja elvonulása, továbbképzése helyszínéül ezt a paradicsomi szigetet.
Bali Indonézia kincsesládikája, a jógi kultúra varázslatos, zsizsgő székhelye. Atmoszférája, a helyi vallási kultúra, az éghajlat mind egyszerre támogatja a test-lelki fejlődésed, ezzel megsokszorozva az ott megtapasztalt élményeid hatását.

flow oktato kepzes

Mire számíts?

40 órás flow képzés az egyik leginspirálóbb szigeten, Balin.

10 éjszaka szállás reggelivel 4 csillagos autentikus indonéz resort-okban.
transzfer a reptérről a szállásra és vissza.
Teljes körű információ a szigetről, folyamatos segítség mindenben.
Közös kirándulások, opcionális: surf, snorkel vagy egyéb aktív programok.
Napi 2 részletben képzés minden eszközzel felszerelt saját jógateremben, magával ragadó trópusi, zöld környezetben.
inspiráló jógás közösség, akik a fejlődésed támogatják.
Napközben beosztható szabadidő, bármikor elvonulhatsz, kirándulhatsz egyedül is.

Rólam

500 órás hatha és vinyasza flow / yin jóga / resztoratív jóga / meditáció / mobility / utazásszervező

6 éve kezdtem mélyíteni a jógával való viszonyom, előtte 5 évig foglalkoztam egyéb testtudatot fejlesztő mozgásformákkal. A testem fejlesztése mellett legalább akkora figyelmet fordítok a mentális, lelki fejlődésemnek, ezért is érzem még mindig a jógát a legkomplexebb, legalkalmasabb eszköznek az ember folytonos megújulásához. Három éve szervezek jóga és surf táborokat különféle egzotikus helyszínekre, mert úgy érzem az országok, szigetek kisugárzásának különbözősége nagyon jól kiegészíti a belső utazásunkat, amit a jógán keresztül teszünk.

A képzés témái

 • az áramlás művészete technikai és intuitív alapokon
 • mobility a jógában
  erő és hajlékonyság egyensúlya mozgásban
 • funkcionális anatómia
  sérülések, prevenció, rehabilitáció a dinamikus irányzatokban
 • taktilis korrekciók, hogyan igazítsd a jógázóidat
 • relaxáció és meditáció (bullshit nélkül, tudatos imaginációk, ami tényleg segít pihenni)
 • tematikus óratervezés, mentális vagy fizikai fókuszú tudatos, logikus sorozatok
 • peakpózok, komplex, “nehezebb” ászanák tanítása, hogyan adj befogadható tudást és légy hasznos tanára a jógázóidnak. (akár akkor is, ha te nem tudod végrehajtani az adott pózt)
 • Mozgás és légzés kapcsolata, haladó légzőgyakorlatok
 • finomenergetika, mozdulatok, ászanák és az érzelmek, elme kapcsolata.

 

A tábor első 6 napjában reggel és kora este folyik majd a kontakt képzés (napi 5-6 óra, összesen 35 óra)
Ezenkívül szükséges 10 óra hospitálás bármelyik stúdióban flow vagy más dinamikus órán. (természetesen ez Magyarországon is lehetséges)
A képzés előtt kiküldök online egy dokumentumot, amiből előre vagy a tábor alatt tanulhatsz. Ez 5 óra self learning-ként számít a képzésbe.

Szállás

2 különböző helyszínen 2 eltérő oldalát ismerjük majd meg Balinak. Az első 5 napot Padang Padang kis óceánparti rejtekhelyén töltjük saját nyitott balinéz hangulatú jóga térrel. A part néhány perc sétányira, a közelben éttermek, boltok találhatók. Közel Uluwatu egyik legszebb, leghíresebb temploma.

A következő 4 napban pedig az őserdő mélyén Sideman-ban élvezzük a végtelen sűrű zöldet, ahonnan Ubudba is ellátogatunk majd. 

A 4 csillagos szállásokon 2 fős szobákban szállunk meg, minden szobában elérhető wifi, légkondicionálás, folyamatos ivóvíz utánpótlás. Medence, egész nap elérhető vega, nyers vegán igényeket is kielégítő konyha, organic bar szolgálja a kényelmünket.

Étkezés

A szigeten minden igényt bőségesen kielégítő a kínálat. A húsevők is megtalálják számításaikat, de ha szereted a friss zöldségekből készült vega, vegán ételeket és gyümölcs különlegességeket, akkor itt a kánaán vár rád. Glutén-, tejcukor-, tejfehérje-, cukor érzékenységre is bőven akad alternatív választás. A legkedveltebb ételeik a pirított rizs vagy tészta alapú zöldséggel vagy csirkével készült balinéz egytálétel szójaszósszal, mogyorószósszal és pirított finomságokkal megszórva tojással a tetején.

Időjárás

Május a száraz évszak eleje, ez azt jelenti ilyenkor van a legkevesebb esőzés, de egyébként életem egyik legcsodásabb élményei közt van a trópusi esőben, önfeledt elázás. A páratartalom elképesztő magas, ezt értsd úgy, hogy első alkalommal érkezésnél úgy érzed, mintha egy szaunába lépnél be, csak nem tudsz utána kimenni belőle. Viccet félretéve, nem lesz szükséged semmilyen hosszú, vagy meleg ruhára, éjszaka is trópusi párás meleg van, így az egyik kedvencem az esti fürdőzések voltak a medencében vagy az óceánban, ami gyakorlatilag olyan meleg, mintha egy fürdőben lennél.

Árak és foglalás

A képzés ára:

198 000 ft
+4 nap nyaralás: 98 000 ft
transzferek: 9000 ft

Jelentkezés:

Részvételed a retreat árának 50%-ával és a jelentkezési lap elküldésével tudod biztosítani. A fennmaradó összeget indulás előtt 1 hónappal, vagy a helyszínen fogom kérni.

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz a fizetésnél:

Banki átutalás

Bagi Botond
1070-0440-7248-6346-5110-0005
közlemény: Bali 2021.05.

Utalás küldföldről

Bagi Botond
IBAN: (HU67) 1070 0440 7248 6346 5110 0005
SWIFT/BIC: OKHB HUHB
közlemény: Bali 2021.05.

Revolut

Bagi Botond
+36305212134
megjegyzés: Bali 2021.05.

u

GYAKORI KÉRDÉSEK

M

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

UTAZÁS JÁRVÁNY IDEJÉN

nézd meg milyen volt…

Azori szigetek

Azori szigetek

Amikor megérkeztünk a szigetre egyszerűen azt éreztük, hogy ilyen nem létezik. Olyan min egy insta filter, ami mindenen rajta van, amerre nézel. Olyan zöldek, olyan vibráló színek…

Bali

Bali

Az istenek szigete, az igazi hedonizmus minden tekintetben. Ha úgy érzed, eleged van mindenből és a világ ennél több, mint amit most kapsz belőle, akoor Bali keblére emel és megmutatja, mi az igazi élet!

Marokkó

Marokkó

Ha Marokkóba utazol, sokkal több lesz egy átlagos nyaralásnál. A forró szaharai homok, a gigászi Atlasz büszke cédrusai, a piacok vibráló színei, azok az illatok, a zsizsgő utcák, az emberek sokszínűsége, és az élettel telt tekintetek mind arra szólítanak: Élj!