fbpixel

Portugália jóga és surf

Dátum: 2021. szeptember 9-14.
Helyszín: Portugália,Aljezur
Oktatók: Szappan Petra, Bagi Botond

Szállás: tropical guesthouse,
2(igény szerint külön 1) ágyas szobák
Max létszám: 23 fő
A tábor díja: 187 500 Ft/fő
Ha megkérdezik, hova húz vissza a szívem legjobban, a válasz egyértelműen portugália! Egyértelműen délen kapod meg a végtelennek tűnő eksztatikus nyaralás életérzést. A természet itt is mesés, hegyek, zöldek, ragyogó óceán, minden este életed naplementéje. A hullámok konzisztensek, minden nap tökéletes lehetőség a surf-re. Szeptemberre a nyaraló tömeg is elfogy, bevesszük a partot! 

 

Kiknek ajánlom?

A kezdőtől a haladó jógázókig, ha még sose próbáltad, vagy ha spárgában alszol. Jöhetsz úgy is, hogy csak a kirándulós programokon veszel részt, ha a jóga nem a te világod. Így 10% kedvezménnyel csatlakozhatsz.

Légy nyugodt, mindig jönnek teljesen kezdő jógások, surf-ösök, akik itt találkoznak először ezekkel a mozgásformákkal és vagy egymással is. 
Mind a jóga, mind a surf foglalkozások opcionálisak, és minden szintű tudásnak kínálunk megfelelő lehetőséget, illetve a surf oktatók 1-3 fős kiscsoportokkal a te személyes igényeidet maximálisan kielégítő segítséget adnak majd. 

Óratípusok

flow | vinyasa | mobility | yin | yin-yang | akrojóga | hatha

Mire számíts?

 • jóga 80% 80%
 • kirándulás 50% 50%
 • surf 80% 80%
 • gaszto 80% 80%
 • mindfulness 60% 60%
 • passzív pihenés 60% 60%

Programok

 • 5 éjszaka szállás letisztult, hangulatos 2 ágyas szobákban
 • napi rendszeres jóga és meditáció gyakorlatok
 • 4×2 óra surf profi oktatókkal
 • kisbuszos kirándulások a nemzeti park területeire
 • egy közös vacsora
 • welcome smoothie
 • 5 helyi autentikus portugál reggeli
 • transzfer Liszabon és a szállás között oda-vissza.

Szállás

Egy trópusi hangulatú, letisztult, modern ház 2 fős szobáiban szállunk meg, minden szobában elérhető wifi, légkondicionálás. A szálláson egy hatalmas medence, masszázs lehetőség, és a csend szolgálja a teljes töltődésünket. A part gyalog fél óra, kocsival pár perc, a közös szörfös, strandos programok alkalmával autóval megyünk együtt. A közelben szuper kis bárok, kávézók, halas és organikus, vegán éttermek közül választhatunk, hol töltjük a szörf és a jógák közti szabadidőnket.

Étkezés

A tábor árában a reggeli és egy közös vacsora tartozik. A többi étkezést szabadon magadnak választhatod, hogy éttermekben vagy boltból, friss gyümölcsökkel oldod meg. Mehetünk csoportosan, de teljesen rendben van, ha olykor magad vagy kisebb társasággal ülsz be falatozni. Nyár végére pazar a felhozatal a szezonális trópusi gyümölcsökből, rengeteg tengeri étel közül választhatsz a parton, a szupermarketekben bőséges a kínálat. Bármilyen intoleranciára is egészen biztos, hogy találsz megoldást, mi is segítünk, ha jelzed, és kéred. 

Utazás

Budapestről közvetlen járattal lehet eljutni Lisszabonba. Kb. 4 órás út. A Ryanair Budapest-Lisszabon járatát ajánlom. Ha ezzel a járattal jössz, akkor a reptérről saját kisbusszal biztosítjuk az eljutást a szállásra, egyéb esetben beszéljünk róla. Ha bármilyen kérdésed merül fel ezzel kapcsolatosan, vagy segítséget kérnél tőlünk, nyugodtan keress! Akár az egész repjegy vásárlást végigkísérjük veled, ha nem vagy benne gyakorlott.

Időjárás

Szeptemberre a perzselő nap sugarai éppen kellemes még azért jócskán melengető öleléssé válnak. A víz amennyire lehet, felmelegedett addigra, azért ne számíts langyos fürdőzésre. Egyszóval pazar nyár, frissítő szellővel megfújva. Az esték lehetnek kapucnis pulcsisak, reggel jól eshet visszabugyolálni magad a meleg paplanba, de nem akarsz majd sokáig maradni, mert tudod, hogy vár a napfelkeltés finom flow, só illatú mély szippantásokkal, sirályok dalolászására. Szóval egy-két hoodie elég lesz, meg egy hosszabb naci, és a legvadabb cropped topjaid.

Árak és foglalás

A retreat ára:

187 500 Ft
+surf: 20-30 euro/alkalom
(helyszínen fizetendő)

Jelentkezés:

Részvételed a retreat árának 50%-ával és a jelentkezési lap elküldésével tudod biztosítani. A fennmaradó összeget indulás előtt 1 hónappal, vagy a helyszínen fogom kérni.
Az alábbi lehetőségek közül választhatsz a fizetésnél:

Banki átutalás

Bagi Botond
1070-0440-7248-6346-5110-0005
közlemény: Portugalia 2021. 09.

Utalás küldföldről

Bagi Botond
IBAN: (HU76) 1070 0440 7248 6346 5110 0005
SWIFT/BIC: OKHB HUHB
közlemény: Portugalia 2021. 09.

Revolut

Bagi Botond
+36305212134
megjegyzés: Portugalia 2021. 09.
u

GYAKORI KÉRDÉSEK

M

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

UTAZÁS JÁRVÁNY IDEJÉN

nézd meg milyen volt…

Azori szigetek

Azori szigetek

Amikor megérkeztünk a szigetre egyszerűen azt éreztük, hogy ilyen nem létezik. Olyan min egy insta filter, ami mindenen rajta van, amerre nézel. Olyan zöldek, olyan vibráló színek…

Bali

Bali

Az istenek szigete, az igazi hedonizmus minden tekintetben. Ha úgy érzed, eleged van mindenből és a világ ennél több, mint amit most kapsz belőle, akoor Bali keblére emel és megmutatja, mi az igazi élet!

Marokkó

Marokkó

Ha Marokkóba utazol, sokkal több lesz egy átlagos nyaralásnál. A forró szaharai homok, a gigászi Atlasz büszke cédrusai, a piacok vibráló színei, azok az illatok, a zsizsgő utcák, az emberek sokszínűsége, és az élettel telt tekintetek mind arra szólítanak: Élj!