fbpixel

HÉTVÉGI JÓGATÁBOROK

A hétvégi táborok alatt szintén a kikapcsolódásé a főszerep. A Dunakanyarban, Káli-medencében vagy más természetközeli helyszínen lehetsz egy támogató, nyitott csapat része. A jóga és kirándulások mellett olykor egy jóféle palack bor is előkerül este, hogy jobban elmerüljünk egy esetleges társas partiban.

 

táborok

2022. július 1-3.

KÁLI YOGA-full kicsekk

A tiszta vizű medence, jófej emberek, a naptej illata a bőrödön és elképesztő ízorgiák alapozzák meg a hétvégénk hangulatát. Emellett már szinte csak hab a tortán, hogy néhány flow jógán is részt vehetsz. 🙂

Ti mondtátok

Zsuzsi

Zsuzsi

Marokkó

“Felemelő élményeket kaptam, melyek közelebb vittek önmagamhoz. A programok összhangban voltak egymással, színesek és sokrétűek voltak. Meg tudtam élni a teljes kikapcsolódást, a rohanó világot magam mögött hagytam. Úgy érzem ez főként Botinak köszönhető, aki mindig pozitív, felépített, átható gondolatokkal kísért minket mind a jógagyakorlás, mind más programok során. Megértő, vidám és laza egyéniségével ugyanakkor egy igazi kalanddá varázsolta a tábort! Nagyon hálás vagyok azért, amit megélhettem!”
Eszti

Eszti

Marokkó, Dömös

"Háromszor voltam Boti táborában, minden alkalommal kipróbáltam valami olyan dolgot, amiről úgy érztem, engem nem érdekel, nem fog jobb emberré vagy boldogabbá tenni. Minden esetben tévedtem. Kiléptem a komfortzónámból, csodálatos dolgokat tapasztaltam, ki tudtam kapcsolni, elfelejteni a munkát vagy magánéleti problémákat, feltöltődve érkeztem haza."
Zsolt

Zsolt

Bali

“Számomra Bali leginkább egy útmutatás volt, hogy mit kell tennem az önmegvalósítás felé vezető úton. Azon a kis szigeten ébredtem rá, hogy mit szeretnék kezdeni az életemmel. Már korábban is motoszkáltak bennem gondolatok, de el kellett utaznom a világ másik részére, hogy megérjenek bennem azok. Surfözések, jogázások, meditálások közben döbbentem rá, hogy mi az én utam. Miután haza jöttem, elkezdtem az ehhez szükséges képzéseket és megvalósítottam mindazt, amire igazán vágytam.”

Gábor / supjóga oktató

Gábor / supjóga oktató

Dömös

Botinál a legjobban az tetszett ahogy a felfedezés, a saját megtapasztalás játékos örömét adja át. A közösségteremtő ereje igen erős, érdekes és értékes emberekkel találkozhattam hála neki. Nagyon jól működik az is ahogy a természettel való kapcsolódást integrálja a programba.

Írj nekem!