fbpixel

Lemondási feltételek

Minden esetben igyekszünk a lehető legkedvezőbb megoldást találni, ha valami miatt mégsem tudsz velünk utazni, vagy tőlünk független okokból nekünk kell törölni egy utazást.

Mi történik, ha bármilyen változás miatt nem tudok/tudunk utazni egy befizetett táborba?

A COVID-19 miatt felmerülő, előre nem ismert szabályozásokból eredő beutazást tiltó, vagy azt karanténkötelezettséghez kötő intézkedések esetén az adott tábor időpontja egy későbbi dátumra kerül.

 Ha ez több mint 1 hónap eltérés, igény szerint a teljes befizetett összeg visszatérítését vállalom de mindenképpen azt beszámítom egy későbbi általad választott táborba. 

A repülőjegyek sok esetben rugalmasan módosíthatók, ilyenkor csökkenve az anyagi kockázat. Ezt érdemes előre felderíteni, mikor jegyet vásárolsz, vagy kérd a segítségünket.

Mi történik, ha meggondol magam, vagy személyes okokból (baleset, stb...) nem tudok utazni?

Más, személyes okokból eredő visszamondásnál az addigi befizetésekből az adott program részvételi díjának százalékban kifejezett részét tartjuk vissza a következők szerint:
az utazást megelőző 31. napig történő elállás esetén a teljes összeg (részvételi
díj+illetékek+felárak) 20%-a, 30-22.nap között 40%-a, 21-15. nap között 60%, 14-8. nap
között 80%-a, 7 napon belül 100%-a.
Rendkívüli esetben (súlyos betegség, váratlan, családi tragédia stb.) méltányossági alapon közös megeggyezéssel kedvezőbb visszatérítést biztosítok akár pár nappal az utazás előtt is.