fbpixel

Lemondási feltételek

Minden esetben igyekszünk a lehető legkedvezőbb megoldást találni, ha valami miatt mégsem tudsz velünk utazni, vagy tőlünk független okokból nekünk kell törölni egy utazást.

Mi történik, ha bármilyen változás miatt nem tudok/tudunk utazni egy befizetett táborba?

A COVID-19 miatt felmerülő, előre nem ismert szabályozásokból eredő beutazást tiltó, vagy azt karanténkötelezettséghez kötő intézkedések esetén az adott tábor időpontja egy későbbi dátumra kerül.

Ugyan így történik járat törlések esetén, ha nem találunk alternatív, ésszerű (maximum 1-2 nap eltérés, utazási idő legfeljebb a tervezett eredetinek 1,5-szerese) utazási lehetőséget. 

 Ha ez több mint 1 hónap eltérés, igény szerint a teljes befizetett összeg visszatérítését vállalom vagy azt beszámítom a következő utazásodba. 

A repülőjegyek ebben az időszakban nagy flexibilitással és kedvező feltételekkel módosíthatók, ez azt jelenti, hogy a legtöbb légitársaságnál vásárolt repülőjegyet korlátlan számban ingyenesen módosíthatod, ezzel gyakorlatilag nullára csökkentve az anyagi veszteség kockázatát.

Csak olyan helyre szervezek utazást, ahova reálisan lehetőség van eljutni az adott időszakban, vagyis az ország határai nyitva állnak turisztikai beutazásra és indulnak repülőjáratok oda. Ezekkel és ezek változásaival kapcsolatos információk folyamatosan rendelkezésünkre állnak.

Mi történik, ha meggondol magam, vagy személyes okokból (baleset, stb...) nem tudok utazni?

Más, személyes okokból eredő visszamondásnál a befizetett előleget legkésőbb indulás előtt 30 nappal tudom visszatéríteni. Ez után másik utazások vagy egyéb jógás programjaim árába tudom beszámítani 12 hónapon belül.
Rendkívüli esetben (súlyos betegség, váratlan, nehéz szituációk, családi tragédia stb.) megegyezés alapján vállalom a pénzvisszatérítést akár pár nappal az utazás előtt is.