fbpixel

OCEAN~flow

időpont: december 18.
minden szombat 11:30-12:45
Helyszín: Yoga Hillside stúdió
Max létszám: 12 fő
ár: 2700 Ft/alkalom

Télen a szuper letisztult és ízléses, családias hangulatú Yoga Hillside stúdióban tartom az óráimat, melyek hétről hétre más-más tematikában telnek, intenzitásban is változó, de ez nem változtat azon, hogy minden órámon törekszem mind a teljesen kezdők, mind a haladóbb jógázok gyakorlását támogatni.  Az alábbiakból megtudhatjátok kik jöhetnek és mivel kell készülni.

Spoiler: bárki és semmivel.

 

Mit hozz magaddal?

 

Nem sok dologra lesz szükséged. Gyere kényelmes ruhába. Ha még nem jógáztál, nagyjából úgy készülj, mintha futni vagy egy közepes intenzitású edzésre indulnál. Ha van jógamatracod, hozhatsz sajátot, de mi is biztosítunk! Minden más fontos dolog a jógához, ott lesz veled, benned. 

Helyszín

 Budapest, Tartsay Vilmos utca 14. 1126.

Érkezéskor a stúdió nevével jelzett csengőt használd, és nyitom neked az ajtót. A földszinten egyből balra nyílik a stúdió ajtaja.

Matracot, jógatéglát és egyéb eszközöket is biztosítunk, amit tartalmaz az ár. 

Kérlek érkezz kezdés előtt 10-15 perccel, hogy legyen időd kicsit kifújni magad, és már ráhangolódva tudj elmerülni az órában. 🙂

A parkolás az utcában lehetséges, az átlagnál kevesebb hely szokott lenni, ezzel tudsz kalkulálni érkezés tekintetében.

Várlak szeretettel! 🙂

Boti

Az óra ára:

2 700 Ft
(helyszínen, óra előtt vagy után fizetendő)

Jelentkezés:

e-mail / FB / Instagram üzenet.

kézpénz

Revolut

Bagi Botond
+36305212134

nézd meg milyen volt…

Azori szigetek

Azori szigetek

Amikor megérkeztünk a szigetre egyszerűen azt éreztük, hogy ilyen nem létezik. Olyan min egy insta filter, ami mindenen rajta van, amerre nézel. Olyan zöldek, olyan vibráló színek…

Bali

Bali

Az istenek szigete, az igazi hedonizmus minden tekintetben. Ha úgy érzed, eleged van mindenből és a világ ennél több, mint amit most kapsz belőle, akoor Bali keblére emel és megmutatja, mi az igazi élet!

Marokkó

Marokkó

Ha Marokkóba utazol, sokkal több lesz egy átlagos nyaralásnál. A forró szaharai homok, a gigászi Atlasz büszke cédrusai, a piacok vibráló színei, azok az illatok, a zsizsgő utcák, az emberek sokszínűsége, és az élettel telt tekintetek mind arra szólítanak: Élj!