fbpixel

Pagony jóga

időpont: július 6.
 minden kedden 19:00-20:15
Helyszín: Pagony kert
Max létszám: 18 fő
 ár: 2500 Ft/alkalom

Eljött az ideje az egyetlen rendszeres és egyben kedvenc órámnak, a nyári szabadban jógázásnak. Kora nyártól egészen szeptember közepéig hódolhatunk a csodálatos naplementés szabadban mocorgásnak. Az alábbiakból megtudhatjátok kik jöhetnek és mivel kell készülni.

Spoiler: bárki és semmivel.

 

Mit hozz magaddal?

 

Nem sok dologra lesz szükséged. Gyere kényelmes ruhába. Ha még nem jógáztál, nagyjából úgy készülj, mintha futni vagy egy közepes intenzitású edzésre indulnál. Ha van jógamatracod, csúcs! Ha nincs, szólj az óra előtt legalább 1 órával és viszek neked, ha még van annyi nálam, ahányan kértek. Hozz innivalót, készülj az esti lehülésre egy pulcsival, felsővel. Minden más fontos dolog a jógához, ott van veled, benned. 

Helyszín

 Budapest, Kemenes u. 10, 1114.

A Pagony kert egy kevésbé közismert kerthelység Buda szívében, a Gellért tértől pár perc sétára. A Gellért-fürdő egykori gyerekmedencéiből kialakított terek szívmelengető szoci hangulatot kölcsönöznek az itt töltött estéknek. A jóga egy elszigetelt kis csücsökben zajlik, így teljes intimitással tudsz majd elmerülni. A bejárattól befelé, majd balra egy kis domboldal irányába indulj, ha megérkezel. Ott foglak várni, de nyugodtan kérj segítséget a felszolgálóktól is akár, ha nem találsz.

Az óra ára:

2 500 Ft
(helyszínen, óra előtt vagy után fizetendő)

Jelentkezés:

csak gyere 🙂

kézpénz

Revolut

Bagi Botond
+36305212134

nézd meg milyen volt…

Azori szigetek

Azori szigetek

Amikor megérkeztünk a szigetre egyszerűen azt éreztük, hogy ilyen nem létezik. Olyan min egy insta filter, ami mindenen rajta van, amerre nézel. Olyan zöldek, olyan vibráló színek…

Bali

Bali

Az istenek szigete, az igazi hedonizmus minden tekintetben. Ha úgy érzed, eleged van mindenből és a világ ennél több, mint amit most kapsz belőle, akoor Bali keblére emel és megmutatja, mi az igazi élet!

Marokkó

Marokkó

Ha Marokkóba utazol, sokkal több lesz egy átlagos nyaralásnál. A forró szaharai homok, a gigászi Atlasz büszke cédrusai, a piacok vibráló színei, azok az illatok, a zsizsgő utcák, az emberek sokszínűsége, és az élettel telt tekintetek mind arra szólítanak: Élj!