fbpixel

SURF és KALAND táborok

A surf és kaland táboraim segítenek kiszakadni a mókuskerékből, hogy visszatalálj önmagadhoz, miközben felejthetetlen élményekkel és teljesen újfajta kihívásokkal talákozhatsz. 

 

Egy dolgot biztosan garantálok, a surf szászázalékig a jelenbe hoz, a hullámok közt esélyed sincsen elkalandozni, mert azonnal fejjel a a vízben találod magad. Számomra talán ez a szörfözés igazi esszenciája, és sokkal kevésbé tartom fontosnak, hogy meddig állok a deszkán, vagy mekkora hullámot kapok el, ha elkapok egyáltalán. A táborokba teljesen kezdők járnak, az oktatást a helyi képzett oktatók tartják, legtöbbször derékig érő vízben, így teljes biztonságban vághatsz neki a kalandnak.
A jóga mind fizikailag az izmokat, izületeket fejlesztve jól kapcsolódik a surf mozgásvilágához, és emellett segít, hogy a figyelmed tudatosan fókuszáld, vagy éppen gyakorolhatod hogyan kapcsolj ki, lazulj el, amikor már nincs szükség aktív jelenlétre. Nálam minimum 3 hülye poénra számíts az órákon, nem szeretem túl komolyan venni sem magam, sem az életet, viszont hiszek benne, hogy így vagy úgy hasznos önismereti eszközként szolgál a jóga. A jóga és surf kombinációja pedig egyenest új emberré tesz.

táborok

2022. május 14-21.

SURF bootcamp /Portugália (2 hely felszabadult!)

Csak te, a deszkád és a hullámok. Színtiszta szörf egy héten át. A vízben töltött időt néha egy kis szárazföldi gyakorlatozás váltja, ahol az ízületek megfelelő mobilitásán, a stabilizáló izmok erősítésén és a mentális fókuszáltságunkon dolgozunk egy héten át.

2022. május 24-31.

SURF bootcamp II.              MOVE like the OCEAN (betelt)

A mindennapi surf gyakorlás, hullám elmélet mellett különböző, mégis esszenciájában nagyon illeszkedő mozgásokban fogjuk megtapasztalni és fejleszteni mozdulataink áramló fluiditását, ami igen hasznos a deszkán és a hétköznapokban egyaránt. Tapasztalt surf-ös és kortárstánc koreográfus barátom segít majd ebben.

2022. június 4-11.

AZORI SZIGETEK Botival (várólistás)

Jóga, surf, barangolás a végtelen smaragdzöld hegyeken? Vagy csak pihensz a páfrányok alatt egy gőzölgő forrásfürdőben? Amit garantálok, hogy az  energiaszinted a maximumra emelkedik ebben az egy hétben.

2022. szeptember 21-25.

Szlovénia – mindful adventure

A túráink során nemcsak a lélegzetelállító vízesések, hegyvidéki tavak, monumentális szurdokok szakítanak ki majd a hétköznapok sűrűjéből, de segítségedre lesz egy tapasztalt jóga és mindfulness oktató is. A rafting, zipline, kanyoning, esetleg siklóernyőzés már csak adrenalin hab a tortán.

2022. szeptember 15-22.

SURFING in BUSINESS

Két elképesztő kreatív és nagytudású társammal segítünk, hogy az óceán hullámai mellett hogyan tudsz együttműködni és fejlődni a vállalkozásod hullámaival. A napi surf órák és tudatos vállalkozói workshopok mellett surf önismeret, mindfulness technikák és persze egy jó társaság és üdítő környezet segít majd neked új perspektívákat nyitni.

2022. október 16-25.

Nepal kalandtúra (várólistás)

Jóga, surf, barangolás a végtelen smaragdzöld hegyeken? Vagy csak pihensz a páfrányok alatt egy gőzölgő forrásfürdőben? Amit garantálok, hogy az  energiaszinted a maximumra emelkedik ebben az egy hétben.

2022. október első fele

AZORI SZIGETEK surf, jóga és kaland túra

Jóga, surf, barangolás a végtelen smaragdzöld hegyeken? Vagy csak pihensz a páfrányok alatt egy gőzölgő forrásfürdőben? Amit garantálok, hogy az  energiaszinted a maximumra emelkedik ebben az egy hétben.

marokkó jóga surf tábor

2022 október

MAROKKÓ jóga és surf 

A forró  szaharai homok, a gigászi Atlasz büszke cédrusai, a piacok vibráló színei, a zsizsgő utcák, az emberek sokszínűsége mind arra szólítanak: Élj! Marokkó egy külső-belső utazás, ami megváltoztatja az életed.

2022 november első fele

BALI – The island of the Gods

Bali Indonézia kincsesládikája, a jógikus kultúra varázslatos, zsizsgő székhelye. Misztikus atmoszférája, a hindu kultúra, az éghajlat egyszerre tölti a tested és a lelked. Surf az óceánban, jóga helyi magyar oktatókkal, kirándulás a sziget legcsodásabb látnivalóihoz 10 napban. Részletek hamarosan! Előjelentkezéseddel értesítünk, amint kikerül a részletes esemény! 

2022. november

KANÁRI kaland

Ebben a táborban a napi jóga és surf mellett bejárjuk a szigetet saját kisbuszainkkal, feltérképezzük a helyi gasztrot és olykor egyet gurulhat velünk surfskate-en is, aki szeretne. Kezdd a tavaszt a legkülönlegesebb Kanári szigeten egy szuper társasággal.

régebbi surf táborok

Azori szigetek

Azori szigetek

Amikor megérkeztünk a szigetre egyszerűen azt éreztük, hogy ilyen nem létezik. Olyan min egy insta filter, ami mindenen rajta van, amerre nézel. Olyan zöldek, olyan vibráló színek…

Bali

Bali

Az istenek szigete, az igazi hedonizmus minden tekintetben. Ha úgy érzed, eleged van mindenből és a világ ennél több, mint amit most kapsz belőle, akoor Bali keblére emel és megmutatja, mi az igazi élet!

Marokkó

Marokkó

Ha Marokkóba utazol, sokkal több lesz egy átlagos nyaralásnál. A forró szaharai homok, a gigászi Atlasz büszke cédrusai, a piacok vibráló színei, azok az illatok, a zsizsgő utcák, az emberek sokszínűsége, és az élettel telt tekintetek mind arra szólítanak: Élj!

Ti mondtátok

Zsuzsi

Zsuzsi

Marokkó

“Felemelő élményeket kaptam, melyek közelebb vittek önmagamhoz. A programok összhangban voltak egymással, színesek és sokrétűek voltak. Meg tudtam élni a teljes kikapcsolódást, a rohanó világot magam mögött hagytam. Úgy érzem ez főként Botinak köszönhető, aki mindig pozitív, felépített, átható gondolatokkal kísért minket mind a jógagyakorlás, mind más programok során. Megértő, vidám és laza egyéniségével ugyanakkor egy igazi kalanddá varázsolta a tábort! Nagyon hálás vagyok azért, amit megélhettem!”
Eszti

Eszti

Marokkó, Dömös

"Háromszor voltam Boti táborában, minden alkalommal kipróbáltam valami olyan dolgot, amiről úgy érztem, engem nem érdekel, nem fog jobb emberré vagy boldogabbá tenni. Minden esetben tévedtem. Kiléptem a komfortzónámból, csodálatos dolgokat tapasztaltam, ki tudtam kapcsolni, elfelejteni a munkát vagy magánéleti problémákat, feltöltődve érkeztem haza."
Zsolt

Zsolt

Bali

“Számomra Bali leginkább egy útmutatás volt, hogy mit kell tennem az önmegvalósítás felé vezető úton. Azon a kis szigeten ébredtem rá, hogy mit szeretnék kezdeni az életemmel. Már korábban is motoszkáltak bennem gondolatok, de el kellett utaznom a világ másik részére, hogy megérjenek bennem azok. Surfözések, jogázások, meditálások közben döbbentem rá, hogy mi az én utam. Miután haza jöttem, elkezdtem az ehhez szükséges képzéseket és megvalósítottam mindazt, amire igazán vágytam.”

Gábor / supjóga oktató

Gábor / supjóga oktató

Dömös

Botinál a legjobban az tetszett ahogy a felfedezés, a saját megtapasztalás játékos örömét adja át. A közösségteremtő ereje igen erős, érdekes és értékes emberekkel találkozhattam hála neki. Nagyon jól működik az is ahogy a természettel való kapcsolódást integrálja a programba.

Írj nekem!