fbpixel

SURFING in BUSINESS-Marokkó

Dátum: 2023. január 6-13.
Helyszín: Tamraght (Agadír), Marokkó 
mentorok: Nagy Andrea, Kovács Dávid
jóga, mindfulness, surf önismeret:
Bagi Botond
Szállás: marokkói Riád
2 ágyas szobák
Max létszám: 14 fő
teljes költség: 900 euro/fő

Azt valljuk, hogy a vállalkozásunk sikerei belőlünk fakadnak, az üzletünk áramlásának magja a bennünk lévő felszabadult és örömteli állapot. Ezért álmodtuk meg ezt az eseményt, ahol nem csak hasznos, praktikus, gyakorlati technikákkal, és szakértelemmel támogatunk, hanem a természetből, az óceánból, és a surf élményéből inspirálódva, érzelmi tapasztalatok útján erősítjük az áramlás élményét benned. 

A vállalkozásod úgy működik, mint a hullámok és a sikerességedet az fogja meghátározni, hogy hogyan reagálsz azok mélységeire és a magasságaira. Képes vagy-e megélni és értékelni a sikereket és bele tudod-e vetni magad a problémákba, hogy azokra megoldást találj. 

A program során új eszközöket, perspektívákat kapsz, és hozzád hasonló tudatos válllakozókkal fogsz dolgozni, hogy elmerülj a vállalkozás hullámaiban, az önazonos és tudatos értékesítés témájában és a hatásos márkaépítésben.

 

Andi és Dávid személye a szakmai profizmuson túl számomra attól kiemelkedő, hogy egyből a szemben ülő EMBER kerül fókuszba. Anélkül, hogy standard sémákat akarnának rád erőltetni, a személyes erőforrásaidra és nehézségeidre összpontosítva vezetnek lámpásukkal a kiteljesedés útján. 

A surf nem csak elképesztő endorfin boosterként lesz jelen, de minden foglalkozás után önismereti folyamatba integrálva beszéljük át közösen az élményeinket. 

Kiknek ajánlom?

Olyan tudatos vállalkozóknak, akik nyitottak az önismeret felé és szeretnének hasonló gondolkodású vállalkozókkal találkozni. Jó társaságban, könnyed és felszabadult környezetben fejlesztheted magad, úgy hogy teljesen kirántunk a surf és jóga segítségével a berögzült gondolataidból, hogy out-of-the-box ráláss az eddigi eredményeidre és persze saját magadra. Az élmény alapú fejlesztésben az energiák is elszabadulnak, hogy szárnyaljon az elméd.

A folyamat alatt segítünk, hogy elengedd azokat az üzlettel és vállalkozással kapcsolatos berögzült sémákat, amik megakadályozzák a növekedésed és a könnyed működésed. 

Támogatunk a saját személyes képességeid, lehetőségeid feltárásában, és a fékező valós vagy általad hitt korlátok  feloldásában, hogy a saját hullámodat lovagolva magabiztosan és könnyedén surfözz a vállalkozásodban.

Választ kapsz arra, hogy hogyan hozz létre egy olyan környezetet és rendszert, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre éld meg szabadon és biztonságban a vállalkozói életed.

Óratípusok

tematikus workshopok a vállalkozásodról | jóga | meditáció, vizualizáció | légzés technikák | surf önismeret | 

Kiktől fogsz tanulni?

Szia, Andi vagyok.

Címkéim szerint: közgazdász, life, business & NLP coach, viselkedéselemző- és munkavállalói élményszakértő vagyok.

Olyan igazi Y generációs felfedező, kereső. Minden tevékenységemben egy a közös: az ember van fókuszban, jóllétben és olyan munkát végezve, ami által kifejezi önmagát és passzol az értékeihez. 600+ ülés, 850+ óra egyéni munkában vezettem vállalkozókat, vezetőket, szabadúszókat, karrierváltókat/iránykeresőket abban, hogy autentikussá váljanak (egyedi, hiteles), önazonos célokat tűzzenek ki úgy, hogy közben békét, bizalmat, belső erőt és bátorságot élnek meg.

Vállalkozóknak szervezem az Egy bor mellett a vállalkozói létről c. önfejlesztős & kapcsolatépítős eseményeket, ahol az őszinte kapcsolódás és a tudatosság fejlesztése van középpontban, miközben néhány pohár bor mellett lazulunk.

4. éve egy coachokat képző tanfolyamon vagyok oktató, ahol az üzleti szemléletem ötvözöm az emberközpontú gondolkodásommal: coaching szemléletű személyes márka-, és praxisépítési folyamatban kísérem őket.

Sziasztok,

Kovács Dávid vagyok.

Itt ülve egy kicsit nehéz megfognom, melyik identitással mutassam be magam, de ha egy szóban szeretném nektek elmondani, akkor a “mentor” a találó.

Business mentor-, Gazdi mentor- és Szoftverfejlesztési mentorként is aktívan tevékenykedem.

Ami viszont mindegyikben közös, az az emberi kapcsolódás megélése, a közösséghez tartozás élménye és a tudásmegosztás. Bármibe belekezdek, azt szenvedéllyel és teljes beleéléssel teszem, így tudok a legjobban elköteleződni a folyamataim iránt.

Évekig dolgoztam vezetőként informatikai területen, így a rendszerekben való gondolkodás a részemmé vált. Folyamatokban gondolkozom, ezeket feltérképezem, majd megtalálom az optimális és élhető formáját, hogy azok beépíthetőek legyenek az üzleti életbe.

Mindeközben pedig megértem, hogy ti milyen nehézségekkel néztek szembe a mindennapjaitok során, és segítek azokat feloldani bennetek. Úgy gondolom, akkor lehet igazán jó vállalkozásunk, ha az nem csak a munkánk, de a hobbink is és imádjuk, amikor építgethetjük.

 

Mire számíts?

 • surf 80% 80%
 • workshopok, tanulás 80% 80%
 • kirándulás 20% 20%
 • gaszto 80% 80%
 • mindfulness 60% 60%
 • passzív pihenés 50% 50%

1 hét – 3 journey

A tábor alatt összekapcsoljuk az óceán élményét a vállalkozás vezetésének megéléseivel, hogy egy olyan utazáson vehess részt, amivel képes vagy elengedni a mindennapi berögzült sémákat és inspirálódj a környezet és a közösség által, hogy új ötletek szülessenek meg benned.

A táborban 3 egyedülálló utazáson fogsz részt venni:

 • Up and down – A vállalkozásod hullámai 

 Mélységek – magasságok, sikerek – csalódások, a vállalkozásod is hullámzik. De hogyan küzdj meg az elemekkel? A válllakozásod áramoltatása a gondolkodás-, és a látásmódodon múlik.

 • Ride your own wave! – Önazonos tudatos értékesítés 

Nem az a lényeg, hol vagy most, hanem hogy ha most kezdenél bele, hogyan csinálnád.

A surf-ben fontos, hogy igazán elkötelezett és türelmes légy. Ha fókuszáltan de könnyedséggel kivárod a megfelelő hullámot és pillanatot, akkor tudod azt igazán megélni. A bukásaid és a folytonos gyakorlás pedig egyre stabilabbá tesznek.

 • Feel the Ocean! -Hatásos márkaépítés 

Minden, amit az óceánban érzékelsz, a látásoddal, hallásoddal, szaglásoddal, ízléseddel, testérzeteddel, egy élményt vés be az emélékezetedbe. Ez a célunk a márkánk építésében is, egy komplex, összetéveszthetetlen élményt alkotni.

Mit tartalmaz az ár?

  • 7 éjszaka szállás
  • transzfer a reptér-szállás-reptér között
  • teljes ellátás marokkói ínyencségekből.
  • tematikus vállalkozói workshopok 3 journey-n keresztül 
  • napi 1 alkalommal jóga, meditáció vagy légző gyakorlatok a tematikához illeszkedve
  • surf csomag, 6 alkalom oktatás, teljes felszereléssel, helyi oktatóval + korlátlan önálló surf lehetőség.
  • surf önismeret a tematikához illeszkedve
  • helyismerettel rendelkező vezetők segítsége a környéken való eligazodásban
  • utazás előtt, alatt folyamatos tájékoztatás, elérhetőség kérdések esetén

  Mi nincs a csomagban?

  • repülőjegy, utazás (jelentkezés után fb csoportban kommunikálunk róla)
  • jógamatrac (igény esetén biztosítunk, 13 euro)
  • biztosítás (baleset- és utasbiztosítás ajánlott)
  • esetleges szükséges covid tesztek, egyéb dokumentumok, ügyintézése

  Szállás és környéke

  Autentikus marokkói riadtan (díszes palotaépület) szállunk meg 2-3 ágyas szobákban, mindegyikhez saját zuhanyzós fürdő tartozik. A homokos part  gyalog 15 perc sétára található a háztól. A közelben szintén gyalogos távolságra helyi különleges kávézók, egészséges újhullámos és autentikus marokkói reggelizők, éttermek közül választhatunk. Bevásárlási lehetőség a közeli kisebb boltokban lehetséges. A csoportos foglalkozásoknak egy hangulatos tágas közösségi tér és/vagy tetőterasz biztosít helyszínt asztalokkal székekkel, kanapéval. A szálláson a szobák elosztása praktikum és mindenki igényeit összevetve általunk történik, mindig igyekszünk rugalmasak lenni a ti kéréseitek felé is. 

  Étkezés

  A tábor árába napi 3 korlátlan főétkezés  tartozik. Húsok, párolt és sült zöldségek, saláták, kuszkusz, burgonya, frissen sült pita, helyi mandulavaj, marokkói pékárúk, reggelire tojás, déli gyümölcsök, sütemények, marokkói menta tea, kávé, stb…vegetáriánus, Vegán alternatívák mindig megjelennek az asztalon, a húsevők pedig bőséges választékkal néznek majd szembe. 🙂 Bármilyen intoleranciára is egészen biztos, hogy találsz megoldást, mi is segítünk, ha jelzed, és kéred előre. 

  utazás

  A repülőjegyet magadnak kell megvenned, a csomag nem tartalmazza.

  Ajánlott járat:

  Odafele:  Bécs-Agadír. Visszafele: Agadír-Bécs (Ryanair járatai január 6-13 napokon.) 

   A bécsi reptérre önköltségre de általunk szervezett privát buszos transzfert ajánlunk, vagy választhatod a vonat vagy menetrendszerinti buszjáratokat is. A jelentkezésed után egy zárt fb csoportban osztjuk meg a további részleteket, kérdezhetsz bármikor az utazással vagy bármi mással kapcsolatban.

  Időjárás

  Az év nagy részében száraz meleg jellemző, ősztől tavaszig ez az európai ember számára kellemes hőmérsékletre (23-27 fok) mérséklődik. Eső nem jellemző, reggelente langyos szellő símogat jógázás közben a tetőteraszon. Az óceán nem meleg itt sem, de azért 20-23 fokkal kellemes még télen is 🙂 Természetesen a surf neoprén ruhában zajlik.

  Árak és foglalás

  teljes költség:

  900 euro

  Jelentkezés:

  Részvételed a program díj (300 euro) és a jelentkezési lap elküldésével tudod biztosítani.

  A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő (euróban).

  Az alábbi lehetőségek közül választhatsz a fizetésnél:

  Banki átutalás

  Bagi Botond
  1070 0440 7248 6346 5000 0005
  közlemény: Surf business

  Utalás küldföldről

  Bagi Botond
  IBAN: (HU34) 1070 0440 7248 6346 5000 0005
  SWIFT/BIC: OKHB HUHB
  közlemény: Surf business

  Revolut

  Bagi Botond
  +36305212134
  megjegyzés: Surf business

  u

  GYAKORI KÉRDÉSEK

  M

  LEMONDÁSI FELTÉTELEK

  Azori szigetek

  Azori szigetek

  Amikor megérkeztünk a szigetre egyszerűen azt éreztük, hogy ilyen nem létezik. Olyan min egy insta filter, ami mindenen rajta van, amerre nézel. Olyan zöldek, olyan vibráló színek…

  Bali

  Bali

  Az istenek szigete, az igazi hedonizmus minden tekintetben. Ha úgy érzed, eleged van mindenből és a világ ennél több, mint amit most kapsz belőle, akoor Bali keblére emel és megmutatja, mi az igazi élet!

  Marokkó

  Marokkó

  Ha Marokkóba utazol, sokkal több lesz egy átlagos nyaralásnál. A forró szaharai homok, a gigászi Atlasz büszke cédrusai, a piacok vibráló színei, azok az illatok, a zsizsgő utcák, az emberek sokszínűsége, és az élettel telt tekintetek mind arra szólítanak: Élj!